Kurs kelnerski
Celem szkolenia jest uzyskanie kwalifikacji zawodowych kelnera.
Doskonalenie wiedzy i umiejętności wykonywania czynności w zakresie organizacji i techniki obsługi konsumenta, kompleksowej obsługi imprez, przyjęć, bankietów.
W programie kursu:
- przygotowanie sali konsumenckiej do obsługi klientów
- technika noszenia naczyń i tac
- ogólne zasady serwowania dań w zakładach gastronomicznych (serwis a'la carte)
- technika podawania zup. Zasady serwowania dańzasadniczych oraz ciepłych i zimnych napojów
- organizacja przyjęć
Czas trwania: 20 godzin lekcyjnych
Cena: 230 zł
Zapewniamy wszystkie materiały, przyrządy i narzędzia.
Po ukończeniu kursu uczestnicy otrzymują certyfikat i zaświadczenie MEN.
Jeżeli jesteś zainteresowany, zapraszamy do kontaktu!
telefon: 883 003 204
e-mail: busko@sigma.org.pl
lub osobiście w oddziale:
ul. Partyzantów 21, 28-100 Busko - Zdrój
Numer konta: 78 1090 2590 0000 0001 4269 2092